Spinningmarathon

Op 10 juni vindt voor het tweede jaar een spinningmarathon bij het Papageno Huis in Laren plaats. Een sportief gebeuren waarbij leerlingen van Laar en Berg en jongeren van het Papageno Huis in teams 3 uur lang samen zullen spinnen.

Tijdens de marathon zullen ook de prijswinnende lotnummers worden getrokken. Want in de twee weken voorafgaand aan dit evenement zullen alle jongeren loten verkopen. De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets en een spiegelwand voor de sportruimte in het Papageno Huis, zodat de jongeren weer mobiel zijn en de kickbokslessen met nog meer effect kunnen worden gegeven.

prijzenloterij

De volgende prijzen zijn te winnen bij de loterij 

  • 2 vrijkaartjes voor het Zomerconcert op 1 juli a.s. met Trijntje Oosterhuis en Naardens Kamerorkest!! 
  • 2 vrijkaartjes voor een zondagochtendconcert naar keuze in het Papageno Huis!
  • 10 X appeltaartjes voor 2-4 personen van het Papageno Huis!

En de volgende prijzen zijn beschikbaar gesteld door genoemde organisaties – veel dank!

  • Ibiza roomspray met dank aan Riviera Maison!
  • Sporttasje met handdoek en bidonmet dank aan Family Fitness Laren!
  • Oortjes JVC met dank aan Expert!
  • Wijn/notenpakket met dank aan De Kaasschuur uit Eemnes!
  • 2 X Cadeaubon à € 25,- met dank aan Van der Wardt!
  • Pukka theepakket met dank aan Van Organics!

Vacature coördinator vrijwilligers

Ter versterking van het team zoeken wij voor Papageno Huis Laren een Coördinator Vrijwilligers. Een veelzijdige functie in het hart van de organisatie, waar ruim 80 vrijwilligers aan verbonden zijn. Klik hier voor de vacature.

World Doctors Orchestra

20220303 flyer

Op 3 juni speelt het World Doctors Orchestra in het concert gebouw van Amsterdam, op 2 juni in Enschede.
Het is een prachtig concert en alle inkomsten gaan Stichting Papageno! Kaarten zijn te koop via: https://www.world-doctors-orchestra.org/concerts/amsterdam2022

Waar ben je thuis?

Ik was helemaal niet van plan om na Om wie je bent nog een boek te schrijven. Maar op een ochtend zeven jaar geleden, ontdekte ik dat wij in een huis woonden waar een gezin tijdens de Tweede Wereldoorlog is weggevoerd. Toen bedacht ik me: ik ben moeder van een kind met autisme en een verstandelijke beperking, waarom weet ik niet wat er toen met kinderen zoals mijn Benjamin is gebeurd?. Ik ging op onderzoek, dook in archieven, sprak met historici, deskundigen en familieleden en kwam te weten wat er kan gebeuren als mensen met een beperking worden buitengesloten. Door moeder van Benjamin te zijn, ben ik gaan inzien hoe kwetsbaar de wereld waarin we ook nu leven is. Het fragiele van wat we met z'n allen hebben gecreëerd moeten we met hand en tand beschermen. Het kan zomaar weg zijn.Waar ben je thuis? is vanaf 17 mei verkrijgbaar, in de lokale boekhandel en online. Mijn boek zal ook als e-book en luisterboek verschijnen. Mocht je nu al een exemplaar willen bestellen dan kan dat via deze link
 
Klik hier voor meer informatie.

20220511 boekcover waar ben ik thuis

 

 

 

Promotie Mathieu Pater op 10 maart j.l.

Mathieu Pater 76

Op 10 maart is Mathieu Pater, coördinator van Papageno Muziektherapie, gepromoveerd op het onderwerp ‘Effectiviteit van Papageno Muziektherapie voor kinderen met autisme’. Wij zijn enorm trots op dr. Mathieu en feliciteren hem met deze belangrijke bijdrage aan de professionalisering van begeleiding van kinderen met autisme.