Selecteer de taal

papageno logo

Hans den Hollander 400Vanaf 1 januari 2024 is Hans den Hollandeer de nieuwe bestuursvoorzitter van Stichting Papageno. Hij vertelt wie hij is en waarom heeft gekozen heeft voor deze mooie rol.

“Anders dan mijn voorganger Rutger-Jan van der Gaag ben ik geen zorgprofessional, maar econoom. Maar wel lang werkzaam in (de buurt van) de zorg: bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis en later als bestuurder bij een aantal ziekenhuizen, o.a. Tergooi in Hilversum. En sinds dit voorjaar op interim-basis als bestuurder bij Amerpoort: een organisatie die zorg, dagbesteding en huisvesting levert aan mensen met een verstandelijke beperking.



Mijn drive om de klus bij Papageno op te pakken heeft vooral te maken met onze doelgroep. Ik merk bij Amerpoort elke dag weer dat het mij energie geeft om met mensen met een beperking samen te werken. Door hun authentieke manier van benaderen en reageren word ik regelmatig verrast en tot verder nadenken aangezet. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van muziek, daarmee is de link met Papageno al gauw gelegd.”

Wij zijn heel blij met de komst van Hans en wensen hem een vruchtbare en inspirerende tijd toe bij stichting Papageno.

Ann Gummels
directeur stichting Papageno

Inloggen

X