Selecteer de taal

papageno logo

Jouw donatie is welkom. Mede dankzij jouw financiële bijdrage kunnen wij ons werk blijven uitvoeren en de kinderen en jongeren met autisme en hun naasten ondersteunen via Muziektherapie, in één van de bestaande en toekomstige Papageno Huizen. Of via onze andere initiatieven, zoals een sociaal platform of vroegdiagnose, waarmee we zoveel mogelijk kinderen en jongeren met autisme zo goed mogelijk helpen op weg naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

   • Een eenmalige donatie. Gebruik hiervoor de donatieknop op deze pagina of doneer direct op bankrekeningnummer: IBAN NL17RABO0326311726
   • Bij een gift van minimaal € 1.000 ontvang je een exemplaar van één van de boeken van onze oprichtster Aaltje van Zweden-van Buuren.
   • Een terugkerende gift voor een periode van 5 jaar. Zo’n gift voor langere tijd is van grote waarde voor ons; daarmee stel je ons in staat om vooruit te kijken en structureel in bepaalde projecten te investeren. Een periodieke gift is bovendien fiscaal aftrekbaar voor de gever. Vul hiervoor jouw deel in van de Overeenkomst Periodieke gift en mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor meer informatie over een periodieke gift). Wij vullen het formulier aan, mailen je het compleet ingevulde formulier en maken graag nader kennis.
    • Als Vriend van Stichting Papageno geef je een jaarlijkse bijdrage van € 1.200 (of maandelijkse bijdrage van € 100). Naast een boek van onze oprichtster Aaltje van Zweden-van Buuren, ontvangen onze Vrienden onze digitale nieuwsbrief en twee toegangskaarten voor een zondagochtendconcert naar keuze in Papageno Huis Laren of een optreden naar keuze in Papageno Huis Fryslân.
    • Als Amice van Stichting Papageno geef je een jaarlijkse bijdrage van € 5.000. Naast de voordelen voor Vrienden, word je ook jaarlijks uitgenodigd voor een bijeenkomst in één van de Papageno Huizen waarbij je een “kijkje in de keuken” kunt nemen en we je meer vertellen over de plannen van Papageno.
    • Als Compagnon van Stichting Papageno geef je een jaarlijkse bijdrage van € 10.000 en krijg je, naast de voordelen voor Amices, ook korting op een tafel voor ons Papageno Muziekgala met wervelende optredens waaronder vooral ook een gerenommeerd orkest gedirigeerd door onze oprichter Jaap van Zweden. Daarnaast word je jaarlijks uitgenodigd voor een lunch in aanwezigheid van Jaap van Zweden en/of Aaltje van Zweden-van Buuren.

Bedrijven
Ook voor bedrijven zijn er mogelijkheden om Stichting Papageno te steunen. Wij gaan graag in gesprek om te verkennen welke bijdrage (financieel, in nature of expertise) het best bij jouw bedrijf past en hoe Stichting Papageno de maatschappelijke doelstelling van jouw organisatie kan ondersteunen. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Papageno opnemen in jouw testament
testament nalatenschap steun autisme jongeren viool vlinderHet spreekt voor zich dat we ons enorm vereerd voelen als je besluit geld na te laten aan Stichting Papageno. Je laat ermee zien dat je je sterk betrokken voelt bij ons werk. Als je ons benoemt als (mede-)erfgenaam draag je eraan bij dat wij ook in de toekomst onze hulp aan jongeren met autisme kunnen continueren. Wanneer je Stichting Papageno wilt laten erven, moet dit bij een notaris in een testament worden vastgelegd. In jouw testament staat omschreven hoe jouw bezittingen na jouw overlijden worden verdeeld: wie krijgt wat? Je kunt, indien gewenst, precies laten omschrijven aan welke doelen Stichting Papageno het geërfde geld mag besteden en wie de executeur wordt, die in overleg met de notaris jouw nalatenschap zal afwikkelen. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Papageno is een ANBI-stichting. Giften aan een ANBI-stichting zijn fiscaal aftrekbaar (mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan).

Inloggen

X