Iedere zondag van 11:30 tot 12:30, entree  € 8,00 inclusief 1 kopje koffie of thee.

Tickets kunt u, tot de zaterdag voor het concert 12:00 uur, boeken via de link naast de datum. Daarna kan het alleen nog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u na het koffieconcert gebruik maken van een lunch (€ 6,00 p.p.), dan kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een plek reserveren in ons restaurant.

   

Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip.

 

8 december Uitverkocht

Een kennismaking met de voorstelling: Het jaar 250 na Beethoven Welkom in het jaar 250 na Beethoven! Tweeënhalve eeuw na zijn komst op aard laat Floris Kortie (Podium Witteman), samen met pianiste Vera Kooper, zien én horen hoe Beethoven onze wereld heeft veranderd. In 2020 touren zij door het hele land met een eerbetoon aan de - volgens hen - grootste componist allertijden. Vanochtend krijgen we vast een voorproefje. 

Presentator en klassieke-muziekfan Floris Kortie neemt ons met bijzonder archiefmateriaal, geschiedkundige spoedcursusjes en obscure YouTube-filmpjes mee in zijn fascinatie voor de componist én de mythe. Vera Kooper speelt daarbij stukken uit Beethovens allermooiste pianosonates. 

 

15 december (klik voor meer informatie en kaarten bestellen)

Carlos Marín Rayo (piano)

 

22 december (klik voor meer informatie en kaarten bestellen)

Sergio Sanchez (klarinet) 

Blanca Sanchez (altviool)

 

29 december  (klik voor meer informatie en kaarten bestellen)

Mattias Spee (piano)