Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip.

Agenda

Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip. 

Hieronder meer informatie over de verschillende activiteiten: 

Op zaterdag 14 september 2019 opent Laren het culturele seizoen
U bent vanaf 19.00 uur welkom en kunt vanaf 19.30 uur in de foyer van Singer onder het genot van een drankje genieten van een swingend ‘Keep an Eye jazzconcert’ met jong aanstormend jazztalent.
Vanaf 20.15 uur verzorgen we samen met het Brinkhuis, het Rosa Spier Huis en het Papageno Huis een programma ter gelegenheid van het nieuwe theaterseizoen. Geniet van een afwisselend programma voor jong en oud met cabaret, klassieke muziek en toneel.
De voorstelling is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig kaartje. Kaarten worden verstrekt door de vier theaters.

Namens Papageno Huis Laren speelt Duo Ebano: Marco Danesi (klarinet) en Paolo Gorini (piano)

DSC 0175  

Duo Ebano is een nieuwe en eclectische kamermuziek groep gebaseerd in Amsterdam, bestaande uit de Italiaanse klarinettist Marco Danesi en pianist Paolo Gorini.
In 2015-16 speelde het Duo Ebano in Nederland in verschillende zalen zoals het Concertgebouw en het Muziekgebouw in Amsterdam en De Doelen Theater in Rotterdam.

In de herfst van 2016 zal het duo samenwerken met de violist Daniele Richiedei in het komende Milano Musica Festival.
Na zich bezig gehouden te hebben met het klassieke en romantische repertoire verlegde Duo Ebano de belangstelling naar hedendaagse muziek en nam deel aan het Laboratorium voor hedendaagse muziek in Milaan door wereldpremières te spelen in de internationale compositiewedstrijd.

In januari 2017 heeft het Duo Ebano de Toonzaal Prijs, Publieksprijs en Omroep MAX Jong Talent Prijs gewonnen in de Storioni Toonzaal Competitie. Recentelijk heeft het Duo ook de tweede prijs gewonnen tijdens de Ysaye Chamber Music Competition in Luik een de eerste prijs gewonnen tijdens de Salieri Zinetti Chamber Music Competition in Verona (Italïe).

Dankzij deze prijzen werden zij uitgenodigd om live te komen spelen in de Spiegelzaal (AVROTROS). Vanaf dat moment hebben zij ook gespeeld tijdens het Muziek op de Dommel festival in het Muziekgebouw Eindhoven met zeer goede reacties van het publiek. In de komende maanden zullen zij ook te horen zijn in de Willem Twee Concertzaal in Den Bosch, het podium Klassiek Eindhoven en de Concerten Vlissingen serie.

Donderdag 19 september 2019. Openening expositie "Tweegesprek" van Bert Meijer om 15.30 uur. zie verder onder "nieuws" op onze voorpagina

Donderdag 26 september 2019. Informatieavond over het Papageno Huis. Bent u geïnteresseerd in zorg, dagbesteding, voor NSO of ambulant meldt u dan aan bij meedoen@stichtingpapageno.n

Vrijdag 28 september, vrijdag 25 oktober en vrijdag 29 november 2019. Go Aut Soos avond! Voor alle jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 tot 30 jaar, meldt je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 13 oktober 2019. Herfstmarkt met brocante! Informatie over deelname en de openingstijden volgend zo spoedig mogelijk!