Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip. 

Hieronder meer informatie over de verschillende activiteiten: 

 

Op zaterdag 14 september 2019 opent Laren het culturele seizoen
U bent vanaf 19.00 uur welkom en kunt vanaf 19.30 uur in de foyer van Singer onder het genot van een drankje genieten van een swingend ‘Keep an Eye jazzconcert’ met jong aanstormend jazztalent.
Vanaf 20.15 uur verzorgen we samen met het Brinkhuis, het Rosa Spier Huis en het Papageno Huis een programma ter gelegenheid van het nieuwe theaterseizoen. Geniet van een afwisselend programma voor jong en oud met cabaret, klassieke muziek en toneel.

De voorstelling is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig kaartje. Kaarten worden verstrekt door de vier theaters.

Namens Papageno Huis Laren spelen Stella (viool) en Santa Zake (piano)

SantaStellaZake SanTellaDuo  

Twee hoogbegaafde zusjes uit Letland vormen samen het SanTella Duo. Naast het bespelen van piano en viool zijn beiden ook componisten.
Het duo voert onder andere werken uit van J.S. Bach (Adagio voor viool solo), Cezar Franck (dl.2 uit de sonate), Paul Schoenfeld (‘Four Souvenirs for violin and piano), Francis Poulenc (‘Les Soirées de Nazelles’) en Rimsky Korsakov (Fantasie op thema's uit de opera 'De Gouden Haan'). Het programma voor 14 september is nog niet bekend.
De geschiedenis van Santa en Stella Zake, het SanTella Duo voert terug naar de tijd dat ze vier jaar oud waren en huisconcerten verzorgden. Nu, na hun professionele carrière spelen ze nog steeds samen en treden op in Letland, Rusland, Noorwegen, Duitsland en Nederland. Momenteel zetten beide zussen hun studie in Nederland voort. Ondanks alle mogelijke onderscheidingen studeren ze voor hun Master titel in Amsterdam en Maastricht.


Vrijdag 21 juni 2019 - Papageno Zomerconcert bij "Rust Wat" in Blaricum. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.zomerconcert.nl