Orkest op eiland

Vrijdag 21 juni 2019 - Papageno Zomerconcert, bij Rust Wat te Blaricum

Elk jaar weet de organisatie een bijzondere zomerse sfeer te creëren met een exclusief programma en even zo bijzondere gast artiesten te contracteren die willen meewerken voor het goede doel: jongeren met autisme helpen om zich staande te houden in de wereld om hen heen.

Voor de pauze speelt het Goois Symfonie Orkest een klassiek programma onder leiding van Joost Geevers, dit orkest bestaat uit een mix van professionele musici en zeer gevorderde amateur musici.

Na de pauze krijgt de klassieke musical alle aandacht. Jurre Haanstra neemt dan het dirigeerstokje over en zal een optreden begeleiden van René van Kooten en Brigitte Heitzer. Samen wonnen zij dit jaar de Nederlandse Musical Awards voor hun hoofdrollen in de succesvolle uitvoering 'Evita' en ter gelegenheid van het Papageno Zomerconcert zingen zij een selectie uit diverse klassieke musical repertoires.

Kaart verkoop start 1 april 2019 via www.zomerconcert.nl

U kunt vanaf 12 april ook kaarten verkrijgen bij:

Larense Boekhandel
Naarderstraat 9, 1251 AW Laren

Albert Heijn
Huizerweg 8, 1261 AW Blaricum 

TopKantoor & Creatief
Huizerweg 26-A, 1402 AB Bussum

Brinkhuis Laren / Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum, vestiging Laren
Brink 29, 1251 KT Laren 

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum, vestiging Huizen
Plein 2000 1, 1271 KK Huizen

 

Agenda

Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip.

Hieronder meer informatie over de verschillende activiteiten: 

Papageno_Eataut_.gif

Papageno Eataut

 

Bijlage A Uitnodiging Pagagenohuis En Route