Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip. 

Hieronder meer informatie over de verschillende activiteiten:

 12 december 10:00 uur: "Wegens succes geprolongeerd: 3x3."

De Stilte
SOLO
De Stilte
3x3 – Dans en muziek voor jong tot oud

Joël Botma - trompet
Alex Hagvadi - dans
Gleen Orland Mardenborough - choreografie

Wegens succes geprolongeerd: 3x3. Een danser en een trompettist improviseren in 3x3 minuten op een dansvloer van ook al 3x3 een kunststukje waarin beiden elkaar uit de tent proberen te lokken. Met onverwachte resultaten. Is dit dansen op muziek, of toch heel wat anders? De aanwezigen mogen het zeggen.

Kerstmarkt: Zaterdag 14 december 2019

Kerstmarkt 14 12 2019

De jongeren in het papagenohuis gaan dit jaar oliebollen bakken, welke tot en met 23 december besteld kunnen worden.

Wilt U oliebollen bestellen dan dient u gebruik te maken van het Papageno oliebollen bestelformulier, welke U hieronder vind en kunt "saven/bewaren" door er op te gaan staan en met de rechtermuis toets te klikken en vervolgens op "save as/bewaren als" te klikken.

Hierna kunt u het "gesavede/bewaarde" document 2x uitprinten en meenemen naar het Papagenohuis, alwaar een medewerker uw bestelling in 2voud zal invullen.

 Expositie: 14 november 2019 tot en met 6 januari 2020

.20191114 Vogelvanger expositie

Kunstzinnige jongeren, werkzaam in het atelier van het Papageno Huis, hebben zich laten inspireren door de vogels van Papageno, de vogelvanger uit de sprookjesachtige opera 'Die Zauberflöte'. Het resultaat is een kleurrijke en betoverende serie tekeningen en schilderijen. De vogelkunstwerken zijn ook opgenomen in de jaarkalender 2020 van het Papageno Huis.