Vermaak in tijden van corona: Wereldpremière Concertgebouworkest

De Vijfde symfonie van Beethoven door het Concertgebouworkest onder Jaap van Zweden, dat is een muzikaal evenement van de eerste orde. Zeker als bariton Matthias Goerne ook nog Schubert, Strauss en Glanert zingt.

Yannick heeft talent!

De jury van Holland's got talent staat versteld van optreden Yannick; luister zelf maar!

We want more!

De 24-jarige singer-songwriter heeft Asperger. ,,Ik wilde eerst alleen mijn muziek laten spreken”, vertelt Francesco. ,,Maar na vier jaar in de muziekwereld liep ik toch tegen een aantal dingen aan. Zo heb ik soms moeite met het begrijpen van uitdrukkingen."

Samenspeel akkoord

Spelen is van levensbelang voor alle kinderen. Als kinderen de kans krijgen, spelen ze altijd en overal. En vooral: samen met andere kinderen. Voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking is samen spelen niet altijd vanzelfsprekend. Negen van de tien speelplekken zijn voor hen niet toegankelijk. Opvoeders en zorgverleners stellen zich vaak (te) beschermend op. En kennis over samen spelen ontbreekt of is moeilijk te vinden.

Amsterdam Sinfonietta

Dit orkest is eindelijk weer te bezoeken tijdens een aantal concerten. Kijk hier naar de agenda van Amsterdam Sinfonietta.