Speelman & Speelman

Wat was het op vrijdag 15 mei 2020 een feestje op de parkeerplaats van het Papageno Huis! We vierden daar de opening van de dagbesteding met een drive-in concert van het bijzondere duo Speelman & Speelman!

Prokkelweek

Op donderdag 11 juni is het Nationale ProkkelKaartendag! We roepen graag iedereen op om op deze dag een kaart te sturen naar een ander.

 

Interview Laura Nagtegaal

In dit heldere interview met Laura Nagtegaal, onze coördinator 's Heeren Loo in het Papageno Huis in Laren wordt duidelijk dat alles anders gaat. Ze vertelt hoe de zorgmedewerkers van SHL de bewoners ondersteunen om prikkels als geluid, geur, pijn, licht of temperatuur te verwerken in deze nieuwe situatie.

Mondkapjes voor onze jongeren!

Alex Oostvogel van Lions Crailo en Leen van der pols van Bijzonder Laren zijn solidair met de Papageno jongeren. Hartelijk dank voor de mondkapjes die we van jullie ontvingen! Lees hier het Facebook bericht.

Ondertussen in het Papageno Huis...

Laura Nagtegaal, zorgcoördinator 's Heeren Loo bij Papageno Huis Laren maakte deze opname van het Huis in coronatijden. Leeg maar toch ook bol van de activiteiten voor de jongeren die in het Huis verblijven.