Wandeltocht Burgum

Wandel je mee? De tocht is ongeveer 5 km en op verschillende punten onderweg is een leuke activiteit. Iedereen is welkom, we houden ons natuurlijk aan de dan geldende corona-regels en deelname is gratis.

Wandelen langs de voorjaarsbloemen.

Wandelen langs de voorjaarsbloemen. Uitbundige sneeuwklokjes, pimpelpaarse krokussen en bloeiende hazelaars, het voorjaar is begonnen! De eerste bloemen zijn al vroeg in het seizoen te bewonderen. Ontdek de bloemenpracht langs de 10 mooiste voorjaarsroutes door bos, landgoed en weiland. Is er een wandeling bij jou in de buurt die je graag wilt delen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Auti-Doe dag Duinrell terugblik

Op zaterdag 10 oktober was er een Auti-Doe-Dag bij Duinrell. Ondanks de regen die af en toe met bakken uit de hemel kwam, genoten honderden bezoekers prikkelarm van de vele en diverse attracties. Er waren stilteruimtes, de muziek stond zacht en de sfeer was gemoedelijk. ,,Heerlijk dat we op zo’n dag gewoon onszelf kunnen zijn”, was een veelgehoorde reactie. Fotografe Miranda Stevens maakte een mooie sfeerimpressie.

In 2021 staan er weer nieuwe Auti-Doe-Dagen gepland, onder meer naar Duinrell, Aviodrome en Blauwe Zondag (de prikkelarme kermis in Tilburg). Mogelijk komen daar nog dierenpark Zie-Zoo, het Spoorwegmuseum en het Scheepvaartmuseum bij.

Online NAR-symposium Autisme

Online NAR-symposium Autisme en beweging, op zaterdag 27 maart van 13.00 tot 16.00 uur.

Op zaterdag 27 maart – de eerste dag van de NVA Autismeweek 2021 – vindt het online NAR-symposium 2021 plaats met als thema ‘bewegen’. Dit symposium is een initiatief van het Nederlands Autisme Register (NAR) en de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Het wordt mede mogelijk gemaakt door het AutismeFonds. Tijdstip: van 13.00 tot 16.00 uur. 

Linker hand, rechtervoet

Dit spel is makkelijk uit te voeren en zorgt met zekerheid voor wat lachwekkende momenten.