• Speciaal voor jongeren.
  • Zowel voor online als écht contact.
  • Een veelheid aan interessegebieden.

In ontwikkeling

Dankzij een grote bijdrage van de Vriendenloterij kan het huidige Papageno Connect de komende tijd worden doorontwikkeld. Papageno Connect brengt jongeren in verbinding met de wereld buiten het eigen huis rondom diverse interessegebieden zoals:

  • muziek;
  • beweging;
  • en kunst.

Video: Michael maakt overheerlijke kokosbollen, zo lekker dat Janny van der Heijden aanbiedt om eens mee te komen bakken in de keuken van het Papageno Huis.

 


Video: Ivo Niehe vraagt Jordy hoe hij zo geweldig kan spelen zonder bladmuziek. Geniet en luister mee naar Jordy's antwoord en muziek. 

 

Video: Guy en Yassin trappen een verdienstelijk balletje voor het Papageno Huis. Ze delen graag de tips die ze ontvingen van niemand minder dan topcoach en oud prof voetballer Guus Hiddink.. 

 

Video: Bas schildert graag in het atelier van het Papageno Huis. Een van Nederlands bekendste fotografen Vincent Mentzel, liefhebber van zijn werk, vraagt Bas naar zijn inspiratiebron.

 

Bijdrage VriendenLoterij 
Aaltje van Zweden- van Buuren was 10 maart te gast in Koffietijd. Zij ging daar onder andere in op het belang om Papageno Connect juist nu door te ontwikkelen. Duur: 10 minuten. 

Ben je geïnteresseerd in de verdere ontwikkeling van Papageno Connect?

Mail dan ‘houd me op de hoogte’ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je op de hoogte kunnen houden.

 

Papageno Connect wordt mede mogelijk gemaakt door Vriendenloterij en is in 2020 gestart mede door steun van Stichting het Gehandicapte Kind (NSGK), RELX en Rabobank Gooi en Vechtstreek, alsmede de Postcode loterij.

 

 RB logo cmyklogo v2    NPL logo 2016 RGB300 sRGBUnknown