Welkom bij Papageno Connect!

Door het corona virus is de wereld in korte tijd veranderd en dit houdt ons allemaal bezig. Baal jij ervan dat op dit moment alles anders loopt dan je gewend bent en is het voor jou ook zoeken naar een goede invulling van de dag? Dit is lastig voor iedereen maar al helemaal als je door autisme, een eigen blik op de wereld hebt. Met ‘Papageno Connect’ proberen we jullie te helpen in deze periode. 

Wat plaatsen we bijna dagelijks op Papageno Connect? Begrijpelijke informatie over het corona virus, ervaringsverhalen, grappige filmpjes, mooie muziek, Podcasts, recepten van onze chef en de mogelijkheid om iets te leren. Wil je iets insturen, delen of heb je tips? Mail het naar Maaike via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Let op: stuur alleen iets in als je het goed vindt dat we het gebruiken op deze website. We plaatsen een paar keer per week nieuwe dingen!
De redactie beslist welke inzendingen geplaatst worden, daar is geen correspondentie over mogelijk.


Papageno-in-contact is mede mogelijk gemaakt door de Stichting het Gehandicapte Kind (NSGK) en Rabobank Gooi en Vechtstreek

 RB logo cmykUnknown