De Papageno Zomerconcert musicus van 2018, Carel Kraayenhof, heeft zojuist de Edison World oeuvreprijs gewonnen. Gefeliciteerd!

Op 22 juni staat hij samen met het Amersfoorts Jeugdorkest op het podium op het eiland van Rust Wat in Blaricum. Kaarten reserveren via www.zomerconcert.nl

 Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof behoort in zijn vak tot de absolute wereldtop. Hij wordt onderscheiden door de Argentijnse overheid, hij draagt er aan bij dat de Tango wordt toegevoegd aan de UNESCO’s Lists of Intangible Cultural Heritage en hij treedt op in Beijing in een uitverkochte ‘Great Hall of the People’.In eigen land richt Carel samen met Leo Vervelde in 1993 de Vakgroep Argentijnse Tango op aan de afdeling Wereldmuziek van het Rotterdams Conservatorium, met als eerste artistiek leider maestro Osvaldo Pugliese. Het Rotterdams Conservatorium is daarmee de enige plek waar tangomuziek wordt onderwezen op conservatoriumniveau.De grote Nederlandse doorbraak is in 2002 tijdens het koninklijk huwelijk. Carel Kraayenhof speelt Piazzolla’s in Argentinië zeer geliefde Adios Nonino. De beroemde ‘traan van Máxima’ trekt wereldwijd 55 miljoen televisie kijkers en iedereen kent ook hier Carel Kraayenhof.