Papageno wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij horen graag of u tevreden bent. Deel uw klacht, suggestie of compliment.

 

Ontevreden? Meldt het onze coördinator muziektherapie

Clienten, familie, maar ook therapeuten van Papageno: iedereen moet tevreden zijn over de zorg die de cliënt aan huis of op een andere locatie krijgt aangeboden. Een goed contact met elkaar is daarvoor heel belangrijk. Vindt u dat de communicatie beter kan? Bent u ontevreden? Neemt u dan gerust contact op met onze coördinator Mathieu Pater via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hij staat voor u klaar om te kijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen.

 

Onafhankelijke Klachtencommissie

Komt u er onverhoopt met Papageno niet uit, dan kunt u zich richten tot de klachtencommissie van de beroepsvereniging voor muziektherapeuten. Deze commissie is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uw klacht wordt behandeld volgens het reglement Klachtenbehandeling.

 

Suggesties voor verbetering geven

Goede ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Heeft u een idee waardoor wij ons werk verder kunnen verbeteren? Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tevreden? Complimenten zijn welkom!

Bent u tevreden over uw begeleider of therapeut, heeft uw kind een mooie sprong gemaakt in zijn of haar ontwikkeling? Of is er een ander compliment dat u Papageno en haar medewerkers wilt geven? Laat het ons weten via muziektherapie@stichtingpapageno. Wij zorgen ervoor dat uw compliment bij de juiste persoon terechtkomt.

 

Bellen kan ook U kunt ons uiteraard ook altijd bellen. Wij zijn bereikbaar op 035-2031574

 

Jaarverslag "Klachten 2019"