Mondkapjes voor onze jongeren!

Alex Oostvogel van Lions Crailo en Leen van der pols van Bijzonder Laren zijn solidair met de Papageno jongeren. Hartelijk dank voor de mondkapjes die we van jullie ontvingen! Lees hier het Facebook bericht.

Interview Laura Nagtegaal

In dit heldere interview met Laura Nagtegaal, onze coördinator 's Heeren Loo in het Papageno Huis in Laren wordt duidelijk dat alles anders gaat. Ze vertelt hoe de zorgmedewerkers van SHL de bewoners ondersteunen om prikkels als geluid, geur, pijn, licht of temperatuur te verwerken in deze nieuwe situatie.

Douwe Bob & NSGK lanceren #onbeperkteliefde

06f30f76 0ad4 42af 8294 36cfdd5369cfZanger Douwe Bob heeft, samen met de stichting voor het Nederlands Gehandicapte Kind NSGK, een boodschap voor alle kinderen met een beperking en hun ouders. Jullie kunnen in deze moeilijke tijd wel wat #onbeperkteliefde gebruiken! Wie helpt de liefde verspreiden? Plaats een video, tekst, gedicht of wat je ook maar wilt met #onbeperkteliefde op social media. Zo kunnen we samen al die kinderen en hun ouders bereiken en steunen!

Ondertussen in het Papageno Huis...

Laura Nagtegaal, zorgcoördinator 's Heeren Loo bij Papageno Huis Laren maakte deze opname van het Huis in coronatijden. Leeg maar toch ook bol van de activiteiten voor de jongeren die in het Huis verblijven.

Bedankt zorgmedewerkers!

We kunnen het niet genoeg zeggen: zorgmedewerkers bedankt! Beau van Erven Dorens verwoordt op zijn Instagram account de dankbare gevoelens van veel mensen.  Klik hier.