Wil jij je actief inzetten voor het Papageno Huis Laren als vrijwilliger? Kom dan ons team versterken. Naast het zorg- en horeca team zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die er voor kunnen zorgen dat de bewoners en de jongeren van de dagbesteding net dat beetje extra ondersteuning krijgen.

Het vrijwilligerswerk is zeer divers: van receptie werk, het ondersteunen en begeleiden van de jongeren in het restaurant, buddy voor sportieve activiteiten zijn, het meehelpen in het atelier tot het maken van muziek. Veel is mogelijk. Het geeft voldoening om bezig te zijn met vrijwilligerswerk. Je maakt net het verschil in iemands leven.

Wil je je inzetten dan is er vast ook iets voor jou bij. Klik hier voor de actuele vacatures en verschillende projecten. Ondersteun jongeren met jouw talent en passie!

Enthousiast om vrijwilliger te worden? Laat dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je gegevens achter en we nemen contact met je op over de mogelijkheden. Je kan natuurlijk ook bellen met onze vrijwilligers coördinator Wendy van Iterson 035-5388091.