Samenwerking met ‘s Heeren Loo

Het team van het Papageno Huis is verantwoordelijk voor het beheer en de bijzondere activiteiten het Papageno Huis. Ze regelen alles wat nodig is om de jongeren in het Papageno Huis te ondersteunen in hun ontwikkeling door middels van muziek, kunst, sport en het Papageno restaurant.

Voor de professionele zorg werkt Papageno nauw samen met ’s Heeren Loo Zorggroep. Een hecht team van zorgverleners is 24 uur per dag, 7 dagen per week in het huis actief.                                                             

Daarnaast kunnen we rekenen op een grote groep betrokken vrijwilligers: zij zijn voor ons onmisbaar bij de vele activiteiten en evenementen, maar ook bij het begeleiden van de jongeren als ze bijvoorbeeld boodschappen willen doen.

Wil je werken in het Papageno Huis? Dan is dit je kans!

's Heeren Loo is op zoek naar integraal begeleiders om te werken met jongeren met autisme. Werken in een Papageno Huis is nooit saai want we halen de buitenwereld naar binnen zodat jongeren in contact staan met de maatschappij. We dagen de jongeren uit en dat vraagt flexibiliteit van de begeleiders maar daar krijg je veel voor terug: we zien dat de jongeren in het Papageno zich heel goed ontwikkelen.

Heb je vragen over mogelijke vacatures?

Neem dan gerust contact op met Gijs Kluytenaar, manager Zorg, via telefoonnummer 06-11063749.

 Logo sHeerenloo