De buitenwereld naar binnen halen

In het Papageno Huis doen we er alles aan om jongeren met autisme op weg te helpen naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst. Veel jongeren met autisme vinden dat spannend en ingewikkeld. Om de drempel te verlagen en ze langzaam te laten wennen aan contacten met anderen, werken we in het Papageno Huis vanuit één centrale gedachte: bij alles wat we doen proberen we de buitenwereld naar binnen te halen.

 

Het restaurant

Op de parterre bent u voor een lekkere lunch, koffie met verse appeltaart of een high tea van harte welkom in het Papageno Restaurant. Zorgmedewerkers, vrijwilligers en jongeren met autisme runnen alles samen. De gerechten worden vers én met smaak bereid. En bijna het hele jaar door hebben we groenten uit onze eigen moestuin.

Van dinsdag tot en met vrijdag is het Papageno Restaurant geopend van 10.00 tot 16.30 voor vers gebak, lunch of borrel. 

Op maandag is het restaurant de horeca trainingssplek voor jongeren met autisme.

In het Papageno Huis zijn er volop mogelijkheden om een eigen lunch, high tea, vergadering of diner te organiseren. Robbert-Jan Majoor  en collega’s kunnen u daar alles over vertellen. Wilt u reserveren of informatie neem dan contact op via 035 - 8884303 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

menu Bekijk hier de nieuwe menukaart van ons restaurant.

 

 

 

 

Het theater

In het multifunctionele theater ’t zAaltje kunt u op zondag steevast genieten van een concert of een voorstelling. Wekelijks zijn er uitvoeringen van Master-studenten van het Conservatorium van Amsterdam, maar ook onze ambasadeurs de gebroeders Jussen hebben inmiddels een koffieconcert gegeven. Jongeren met autisme en vrijwilligers helpen mee bij de voorbereidingen en de organisatie.

Alle informatie vind u in onze agenda.

 

Onze culturele activiteiten

Het Papageno Huis geeft onderdak aan verschillende clubs waarin jongeren met autisme én jongeren of volwassenen zonder beperking samen actief zijn. Op zondagmiddag is er regelmatig Kunstclub van beeldend kunstenaar Maja Boot.

Meedoen met de Kunstclub? Meld je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..