Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip.

Agenda

Het lijkt wel UIT-markt bij Papageno Huis Laren! Kijk maar eens naar onze agenda voor de komende weken. We organiseren volop culturele activiteiten waar iedereen van mee kan genieten! Wij doen dit ook als deelnemer aan het Erfgoedfestival Gooi & Vecht.

 

5 Augustus – 12 september
Expositie ‘Grensverleggende Vrouwen’

Jonge mensen met autisme uit het Papageno Huis maken portretten van Grensverleggende Vrouwen. Te beginnen met een portret van Aaltje van Zweden, waarvoor Aaltje heeft geposeerd. Zij heeft een grensverleggende visie op autisme en richtte daarom Papageno op. Jongeren van Laar en Berg zijn tijdens de kunstlessen op school ook aan de slag gegaan met het portretteren van grensverleggende vrouwen.
Vanaf 6 augustus tot en met 12 september kun je 19 geselecteerde schilderijen komen bewonderen in het Papageno Huis. Je bent dan ook van harte welkom in ons restaurant voor koffie met gebak en/of grensverleggende lunch.
Openingstijden expositie: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur
Entree is gratis.

 PapagenoExpoGrensverleggendeVrouwen 07 2021 A5 def 2 page 001

 
September

11 september
Papageno Markt

We organiseren op het terrein voor het Papageno Huis een gezellige nazomermarkt met verkoop van kunst uit het Papageno atelier. Daarnaast is er een kofferbaksale met vintage artikelen, bloemenkransen, mode en nog veel meer flower power. Kom ook en trakteer jezelf op leuke koopjes en geniet van een najaarszonnetje op ons terras onder het genot van een drankje en hapje. Zit het weer niet mee dan verhuizen we de markt naar binnen.

 

PapagenoNazomermarkt 07 2021 A5 page 001

12 september
Concert Goois Openluchttheater                                                                          

Papagenoconcert 12 09 2021 A5 2

Net als vorig jaar organiseren wij weer een mini openlucht concert in het openluchttheater in Eemnes. Met een optreden van een delegatie van het Amsterdams Gemengd Koor o.l.v. Paul Valk afgewisseld met prachtige instrumentale klanken van Ensemble Pamoja.

Tijd: 15.00 tot ca 16.15 uur
Entree: € 5,00 per kaartje

Koop aanvullend een heerlijk borrelpakket of koffie met appeltaart en het genieten is compleet.

Alles te bestellen via onze webshop.

26 mei – 12 september
Wandelroutes & fietstochten

Maak je één van de thematische wandelingen of fietstochten die het Erfgoedfestival heeft uitgezet? Rust dan uit op ons terras voor een grensverleggende versnapering. Het terras is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Thematische wandelingen met begeleiding op de route, historische foto’s en verhalen zijn overzichtelijk opgenomen in de app Spacetime Layers.

Meer informatie over het Festival vind je op: www.erfgoedfestivalgooivecht.nl

Kijk ook op de social media kanalen van het Erfgoedfestival

FacebookLinkedInInstagram

Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.