Op dit moment organiseren wij onderstaande activiteiten in het kader van het Erfgoed Festival Gooi & Vecht.

1 Augustus – 15 september

Expositie ‘Hedendaagse Grensverleggende Vrouwen’

Jonge mensen met autisme uit het Papageno Huis maken portretten van Hedendaagse grensverleggende vrouwen. Te beginnen met een portret van Aaltje van Zweden. Zij heeft een grensverleggende visie op autisme en richtte daarom Papageno op. Jongeren van Laar en Berg gaan hier tijdens de kunstlessen op school ook mee aan de slag. In augustus openen we een gezamenlijke expositie.

September

Interview Aaltje van Zweden en Jan Rudolph de Lorm

Ter afsluiting van de expositie wordt Aaltje van Zweden samen met Jan Rudolph de Lorm geïnterviewd in Singer Laren. Het gesprek gaat over het belang van kunst in het algemeen en specifiek voor mensen met een beperking, zoals autisme.

26 mei – 12 september

Wandelroutes & fietstochten
Maak je één van de thematische wandelingen of fietstochten die het Erfgoedfestival heeft uitgezet? Rust dan uit op ons terras voor een grensverleggende versnapering. Het terras is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Thematische wandelingen met begeleiding op de route, historische foto’s en verhalen zijn overzichtelijk opgenomen in de app Spacetime Layers.

Meer informatie over het Festival vind je op: www.erfgoedfestivalgooivecht.nl

Kijk ook op de social media kanalen van het Erfgoedfestival

FacebookLinkedInInstagram

Activiteiten in het Papageno Huis zijn altijd inclusief, dit betekent dat iedereen welkom is. Ook mensen met een beperking kunnen zo genieten van bijzondere culturele activiteiten. Alvast bedankt voor uw begrip. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.