Papageno Zondagochtend concerten

Elke week kun je genieten van prachtige klassieke muziek. Master studenten van het Amsterdams Conservatorium treden op tijdens onze zondagochtend concerten.
Een toegangskaart kost 10 euro en is inclusief een aangeklede koffie.
Vanaf 31 oktober kun je na het concert ook weer de aansluitende lunch in ons restaurant gebruiken.
Kijk voor informatie over de concerten en het bestellen van kaarten op: https://www.papageno.nl/huis/laren/zondagochtend-concerten         

 

Unieke Vertel voorstelling in Singer Laren

 

‘Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht’ van Mark Haddon is de wereldberoemde roman die nu in theaters te zien is. Het verhaal gaat over Christopher Boone, een jongen van 15 jaar, 3 maanden en 2 dagen, die met een vorm van autisme leeft. Op 18 november vond een speciale, prikkelarme verteleditie van deze voorstelling plaats in Singer Laren. Dus zonder geluid- of lichteffecten, maar wel met dezelfde acteurs en hetzelfde script. 

 Hoofdrolspeler Mattias van der Vijver foto Theateralliantie

Een unieke voorstelling die tot stand komt dankzij een unieke samenwerking tussen de Theateralliantie, Singer Laren en het Papageno Huis. Met de productie reist een expositie mee van verschillende schilderijen en graffiti werken.
Eveneens geïnspireerd door het verhaal van Haddon en gemaakt door jongeren met autisme vanuit het Papageno Huis in Laren.

 

De kunstwerken zijn te koop via onze webshop. De expositie eindigt op 5 december. Daarna worden verkochte kunstwerken geleverd.

Klik hier voor een filmpje over de kunstwerken.

 2021 10 06 Luke schilderij hond in de nacht

 

Collecte Het Gehandicapte Kind.


15 tot 20 november

Net als andere jaren gaan de jongeren van het Papageno Huis op stap om te collecteren voor stichting Het Gehandicapte Kind. Ook wordt een digitale collectebus aangemaakt., deze loopt tot en met eind van dit jaar.
Een percentage van de opbrengst is voor ons! Wilt u Papageno Huis Laren liever op een andere manier steunen? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Deze Kerstmarkt gaat dit jaar niet door vanwege de huidige corona maatregelen.
Papageno Kerstmarkt

18 december

2020 12 19 Kerstboom in hal PH
In de kersttijd organiseren wij een flonkerende kerstmarkt met veel kerstlekkers uit ons restaurant en originele kerstprodukten. Informatie over de tijden volgt. 

 

Oliebollen verkoop
30 en 31 december

2020 12 17 oliebollenInmiddels beroemd in Laren en omgeving: de huisgemaakte Papageno Oliebollen. Informatie hoe je deze kunt bestellen volgt half december. De opbrengst is voor het Papageno Huis