Papageno Huis Fryslân biedt straks 17 appartementen en 60 plekken voor dagbesteding gericht op jongeren met autisme. De Kerkzaal wordt een ontmoetingsplek in Lemmer waar iedereen terecht kan voor koffie met zelfgebakken taart of een lekkere lunch.

Zorgmedewerkers van onze zorgpartners De Heeren van Zorg en Weardefol, vrijwilligers en jongeren met autisme runnen alles samen. De gerechten worden vers en met smaak bereid.

Daarnaast worden in de Kerkzaal in het Papageno Huis verschillende evenementen georganiseerd. Daar kan worden genoten van een concert, voorstelling of expositie en ook de stichting Lemster Sjerke zal er met regelmaat activiteiten organiseren. Jongeren met autisme en vrijwilligers helpen mee bij de voorbereidingen en de organisatie en serveren een hapje en een drankje. Het orgel is in ere hersteld en de Kerkzaal is geheel of gedeeltelijk beschikbaar af te huren voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten of evenementen. Kortom, een schitterende locatie voor
ontmoeting, inspiratie en verbinding.

Ons streven is om meer Papageno Huizen te realiseren, zodat deze manier van ontwikkelen bereikbaar wordt voor jongeren met autisme in heel Nederland en meer jongeren de mogelijkheid krijgen om te groeien, plezier te maken en te leren op eigen benen te staan, in een veilige omgeving met de juiste begeleiding.

 

Papageno Huis Fryslân is rechtstreeks bereikbaar via onderstaande gegevens.

Papageno Huis Fryslân
Wiepke Hofstraat 2, 8531 GM Lemmer
0514-594255
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.